keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Maalaiset menee metsään


Hirveen tyylikkäinä! Vaan kumisaappaat tuli tarpeeseen, sen verran oli ojaa ja vesilammikkoa matkalla. Käveltiin 45 minuuttia metsässä ja lopuksi vielä yksi kierros radalla. Hienosti meni! Alkumatkasta teki mieli kesselöidä ja kesselöitiinkin, kerran tuli pystyynhyppy ja aika monta kertaa paiskottiin päätä ja vatkattiin koko kaulaa silmämunat pullottaen. Metsässä meno parani kun itsevarmuus karisi. Pari kertaa sain muistuttaa aika räpäkästi ettei minun kantapäilleni sovi silti astua vaikka vähän hullun lailla jännittäisikin, mutta loppulenkistä Penakin jo relasi ja käynti muuttui sipsutuksesta ihan kunnon kävelyksi. Yliastuntaa tuli toistakymmentä senttiä!

Käveleminen tekee hevoselle hyvää. Ja ihmisellekin. Lisää tätä!

4 kommenttia:

 1. Tyylikkyys ennen kaikkea! Itsellä melko samannäköinen asukokonaisuus ja hyvin kehtaa liikkua jopa ihmisten ilmoilla eli kaiken kiireen keskellä kaupassa jne. Kumisaappaat (mulla vaaleanpunaiset) matkustaa auton takapenkin jalkatilassa ja sieltä näppärästi vaihdan vaan toisen jalkineet jalkaan.

  Kävely tekee kyllä hyvää. Vielä kun saataisiin tehdä sitä hieman pidempi aika hevosen kanssa. Koiran kanssa saa sentään kävellä rajattomasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kumisaappaat on pop. Olen niin onnellinen noista mun kumppareista, rumat ne on ku mitkäkin, mutta niissä on teräskärki ja kunnollinen pohja, ei kipeydy jalat kävelemisestä eikä litisty varpaat kavion alle. Maksoivat paljon mutta eivät ole menneet miksikään kuudessa vuodessa!

   Tsemppiä teille kävelyihin! Mahtaa olla outoa molemmille liikkua noin rajatusti, kun sekä sinä että hevonen olette tottuneet treenaamaan :/ Tiineyden tuoma liikunnan keventäminen olisi kuitenkin tullut vähän enemmän asteittain.

   Poista
 2. Viimeksi kun olet itse lähtenyt ponin kanssa taluttelumaastoon (viime keväänä yp poni) niin eksyttiin sinne perin pohjaisesti ja noin tunnin reissu venähti lähemmäs kahta :D vastaan tuli myös tilanteita, jossa olisi voinut sattua vaikka mitä...

  Onneksi koira osaa pyynnöstä jäljestää jälkiä kotiin niin ei ihan arkipäivää eksyneenä metsässä harhailu ole ;)

  VastaaPoista