maanantai 3. elokuuta 2015

Ei o todellista!

Mikä h*lvetin kaviokarma minua vainoaa? Tänään oli laitumen portilla vastassa Emmi, oikea takakenkä vääntyneenä kavion alle ja käänne uponneena kavion pohjasta sisään.

Pääsi ruma sana ja toinenkin, hevonen oli kolmijalkainen, viuhtoi kärpäsiä vimmaisena ja potki minua kun yritin repiä kenkää irti. Lopulta onnistuin ja kinkkaava hevonen pääsi talliin vaurioiden tarkasteluun.

Ei hyvä.
Identtinen vaiva kuin Penalla kolme viikkoa sitten, syvä lovi kavion pohjassa, tämä vielä enemmän valkoviivan sisäpuolella kuin Penalla. Pesin, putsasin, ruuttasin neulalla ja ruiskulla Betadinea onkalon perukoille, tein hauteen ja ristin käteni ja kaikki muut ulokkeeni. Eipaisetta eipaisetta eipaisetta jooko?!


4 kommenttia:

 1. Voi ei, mikä tuuri! Pidän peukkuja pystyssä, ettei tulisi paisetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos peukuista. Kyllähän tuo kuntoon tulee vaikka tulisikin paise, ehdin vain jo innostua tulevan viikonlopun kisareissusta...

   Poista
 2. Ei oo totta! Pakko kohta jotain hyvääkin, kun teillä on nyt ollut näin huonoa tuuria, karmaa tai mikä ikinä onkaan :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan että tuuli kääntyy! Toisaalta olen monta vuotta ollut tosi onnekas eikä hevosillani ole juuri ollut mitään suurta vikaa tai kremppaa (jos ei hiekkastressiä lasketa).

   Poista