perjantai 22. maaliskuuta 2013

Iiik

Kuutisen tuntia ja pakkaan ponin autoon ja lähdetään leirille.

Iiik!



Olen vuoroin innostunut ja vuoroin kauhistunut. Toivottavasti kaikki menee hyvin!

Kisojen lähtölistatkin oli jo julkaistu, ja starttaamme luokkamme ja siis myös koko kisojen ensimmäisinä... Yleensä olen mieluiten lähtöjärjestyksen alkupäässä, mutta Penan kanssa saattaisi olla kummankin itsevarmuutta lisäävä tekijä, että nähtäisiin ensin että radalta voi selvitä hengissä. Mutta tällä arpaonnella mennään. Toivon, että saadaan leiriviikonlopun aikana harjoitella kouluaitojen sisäpuolella, sillä Pena ei ole koskaan ollut kouluaidoissa. Viime kevään harjoituskilpailuissa oli puomeilla rajattu kenttä, ja siksi sinne uskallettiinkin.

Viimeiset voitelut on siis tehty, flunssaa vältelty onnistuneesti koko viikko, hepan rehottavat vuohiskarvat on trimmattu hiukan iisimpään muotoon, häntä selvitetty ja varusteet putsattu. Tavaratkin on melko lailla pakattu. Nyt ei muuta kuin tuulta päin, palaan kuulumisten kera viimeistään maanantaina!

4 kommenttia:

  1. Hauskaa leiriä teille, ja onnea kisoihin! Kivaa sitten kuulla jälkeenpäin millaista siellä oli :)

    VastaaPoista
  2. Onnea myös täältä kisoihin! Ihan btw, tää on kiva blogi käydä lukemassa, virkistävää vaihtelua. -K-

    VastaaPoista
  3. Hauskaa ja avartavaa leiriä teille ja onnea kisoihin. Hyvins se menee! :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos kaikille!

    Sivuhuomautuksena vielä: silloin 15 vuotta sitten kun viimeksi leireilin, pakkasin viikoksi yhtä paljon tavaraa kun nyt pakkaan kolmeksi päiväksi... "Mutku tätäkin voi ehkä tarvita!"

    VastaaPoista