sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Ihania kuvia

Sain ihania kuvia Penan eilisestä ulkoilusta asiakkaaltani Martalta! Kaikista kuvista kiitos siis hänelle.

<3





Pena ei tosin ollut lainkaan oma itsensä, maha vaivaa selvästi vaikka energiaa olisikin. Taluttamisesta ei tahdo tulla mitään ellei Pena ensin juokse irtonaisena vähän aikaa, mutta sitten se ei halua kuitenkaan juosta. Hätistelin sitä laiskanlaisesti liikkeelle, mutta normaalin reikäpäässä-tyyppisen ilottelun sijaan Pena vain ravasi kulmasta kulmaan ja jäi odottamaan että on "pakko" lähteä uudestaan liikkeelle.

Pena näyttää yllättävän ei-ponilta tässä!




Liinassa juoksuttaminen on vielä mälsempää, ja eilen Pena todella selvästi ilmaisi, mitä mieltä se oli kun pyysin lisää vauhtia: joka kerta tuli pukki, vaikka vain äänellä käskin. Eikä kyse ollut ilopukkailusta tai mistään tahtojen taistelusta, niitäkin on käyty, vaan ihan vain alleviivatusta tavasta sanoa että ei muuten oo kivaa mennä yhtään kovempaa. Mutta kun lääkäri määrää, joka päivä hiukan ravia ja laukkaa...



Siinä sulle vauhtia, hitto.



Päänviskontaa

Kunpa se tervehtyisi pian! Tosi ikävää katsella kun toinen on kipeä. Tarhassa Pena ei onneksi vaikuta kipuiselta, leikkii normaalisti kaveriensa kanssa. Ehkä sen sytytyslanka on vähän normaalia lyhyempi ja heiniltä se mielellään käy ärhentelemässä muita kauemmas, vaikka normaalisti Pena on hyvin sopuisa ja laumasieluinen. Ruoka ja psyllium kuitenkin maistuu ja vettäkin kuluu, joten tilanne on kai kohtalaisen hallinnassa.

Hevosenpaska on ykköspuheenaiheeni tällä hetkellä, kerään ja liotan palleroita veteen ja toivon löytäväni seasta hiekkaa. Analysoin paskan määrää ja laatua ja ilmaantumistiheyttä ääneen kaikille jotka malttavat kuunnella enkä pidä sitä millään lailla epänormaalina. Vaikka kai se vähän on. Mutta paska on tärkeää!

Tule terveeksi, poni!

Tallustelua

Tästä kuvasta tykkään erityisen paljon, Pena on niin kaunis:


1 kommentti: