perjantai 28. joulukuuta 2012

Meilläeiooenäähiekkaa

Meillä ei ole enää hiekkaa!

Se on jee!

Tänään oli siis kontrolliröntgen ja tulos oli ällistyttävä: koko se valtava hiekkapatsas oli poistunut. Yhdessä kohdassa oli hieman jotain epämääristä, ehkä kaasua ja hiekanjyviä, mutta ei enää nelikymmensenttistä hiekkamassaa.

Olen todella iloisesti yllättynyt ja huojentunut, olin varautunut siihen että jatkamme uuden kuurin psylliumia ja että vain osa hiekasta on poistunut.

Ei tässä sitten muuta kuin takaisin treeniin! Keväällä ja syksyllä syötän varmuudeksi 3 viikon kuurit psylliumia, ja tietenkin olosuhteisiin pitää kiinnittää kunnolla huomiota. Tarkoittaa siis sitä, että rakennellaan heinälaatikoita, ostetaan kumimattoa niiden alle ja tarpeen vaatiessa käytetään muun ajan kuonokoppaa, ettei Pena pääse syömään maata. Vaikka edelleen olen vahvasti sitä mieltä, ettei se ole syömällä syönyt maata missään kohtaa.

Reissu meni mukavasti vaikka lastaus olisikin voinut sujua vähän jouhevammin molemmissa päissä. No nyt meillä on oma traileri pihassa niin voin alkaa lastausharjoituksia (samalla kun opettelen peruuttamaan sen traikun kanssa, heh).


Joulukin oli ja meni, Pena lepäili niin kuin minäkin. Aattona tosin sain askarrella aitalankojen parissa, koska jostain syystä virta ei kulkenut kunnolla ja Pena kehitti projektin "kuinka saisin kuusenhavuja aidan toiselta puolelta". No nojaamalla reteästi lankaan josta ei tule tälliä... Viritin sähkön uudestaan, taittelin rautalangasta Penalle "parran" ja pujotin sen sen riimuun, ja jäin katsomaan lopputulosta. Kurkotus, räpsähdys, kosto kaverille puremalla sitä kyljestä ja joulurauha oli taas taattu eikä tarvinnut juosta karanneen lauman perässä pitkin kyliä.

5 kommenttia: