lauantai 31. toukokuuta 2014

Kevyet mudat

Onneksi en suunnitellut tälle päivälle vakavamielistä ratsastamista, sillä laitumella minua odotti vesisademärkä ja "kevyen" mutakylvyn ottanut poni.

Tere!

Uskollinen leppäkerttukuvioinen polkupyöräni, jolla laiskana päivänä pyöräilen tuon 400 metrin matkan tälle lohkolle jossa Pena laumoineen laiduntaa nyt.
Selfie ponin kaa! Huomoi kura ja peritoukokuinen vaatetukseni: villapipo.

Kirjaimellisesti kaavin isoimmat mudat Penasta ja menimme kentälle, jonne olin kantanut yhden esteen ja sen alle vesimaton. Kamera jakkaralle kentän keskelle ja alla lopputulos (pahoittelen hävyttömän likaista elukkaa ja muutenkin vapaamielistä menoa!).Harmillisesti kamera jäi kuitenkin näyttämään vähän vinoon eikä esteen jälkeisiä tapahtumia näy.

Melkein osuin esteelle


Tarkkana
Loppukäynnit radan ympäri, yhden ojan ylitys ja pieni matka myös sitä tietä pitkin, josta maastoon pääsee. Sitten poni takaisin laitumelle, ja mitä tekee mokoma; menee uudestaan piehtaroimaan!

Kas....

...näin!

Done and done. Meiksi poistuu. 

3 kommenttia:

 1. Mahtava mutanaamio! Pena on tajunnut kauneudenhoidon syvimmän olemuksen! Ja ihana video :)

  VastaaPoista
 2. Hyvä toi sun pipa ;) Arvaa luinko ton otsikon eka "kevyet mullat" ja hieman kylmäsi... ;)

  VastaaPoista
 3. Eilen illalla tuli sen verran räpäkästi vettä että tänään päivällä mutanaamio oli jo huomattavasti inhimillisempi. Tosin Pena otti vahingon takaisin ja käväisi taas pyörimässä... Pesenköhän sen painepesurilla vai millä, että pääsen huomenna ratsastamaan?

  Ja Noora, ehkä NYT alkaisi sen verran kesä että voisin pestä pipon talvisäilöön!

  VastaaPoista