sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Askartelin ja vastailin

Sain Anulta aikapäiviä sitten monessa blogissa kiertäneen kuvahaasteen, kiitos!


KUVAHAASTEEN SÄÄNNÖT
→ Valitse neljä kuvaa, jotka kuvaavat parhaiten sanoja luottamus, onnistuminen, epäonnistuminen sekä todellisuus.
→ Neljän kuvan jälkeen valitse yksi vapaavalintainen kuva sekä valitse siihen kuvaa parhaiten kuvaava sana.
→ Haasta kuvahaasteeseen viisi blogia, joissa bloggaajalla on oma hevonen. Yksinkertaista ja helppoa!


Luottamus

Ilman satulaa ja kuolaimia


Onnistuminen

Olisin voinut valita tähän jonkun kuvan jossa Pena liikkuu hyvässä muodossa ja näytetään näteiltä. Mutta valitsinkin kuvan Noorasta ja Penasta heidän ensiratsastuksensa päätteeksi. Nooran kasvoilta paistaa aito ilo ja tyytyväisyys, ja kun mietin viime aikojen onnistumisia niin tärkeimmäksi nousi se, että olen onnistunut rakentamaan Penasta hevosen josta joku muukin tykkää.


Epäonnistuminen

Kuva lokakuulta 2014, videolta kaapattu. Siinä minä olen menettänyt hermoni ja kiskon Penaa suusta. Ei tekosyitä tai selityksiä tai lieventäviä asianhaaroja. Jos jotain hyvää, niin tuo videolle päätynyt hetki on palanut verkkokalvoilleni ja toivottavasti pysyy siellä pitkään. Minä en halua ratsastaa noin.


Todellisuus

Ehkä se on tää. Käytävällä tulossa tai menossa, monttusaappaat ja tuulihousut jalassa, hepan jalat näköjään huuhdottu kurasta eli eletään jotain kuningasvuodenaikaa, lievää säätöä kamojen kanssa ja kirsikkana kakun päällä kuva on teknisesti huono (ihanaa silti muru kun kuvaat). Kunpa olisi vielä saatu näkyviin kuvaajan selän takaa jälkikasvu lastenrattaissa sekä yks ikiviluinen koira takissaan ja yks perskärpäskoira, joka on aina jotenkin vähän liian liki.

Oma sana & kuva:

Ylpeys

Tämä josta askartelin blogiin uuden bannerinkin. Ylpeys ei kohdistu atk-osaamiseeni vaan siihen, miltä Pena tässä kuvassa näyttää. En väsy katsomaan tätä kuvaa, koska näen siinä treeniemme tuloksia. Pena on levollisen ja tyytyväisen näköinen ja liikkuu upeasti. 

Nopeammat toteuttajat ovat tainneet jo haastaa mieliblogini moneen kertaan, mutta neljä haastettavaa keksin silti:

Elina
Laura
Liza
Sissi

5 kommenttia:

 1. Kiitos haasteesta, pitänee ottaa vaikka viikonloppuna asiaksi. :)

  Tuo otsikkokuva on kyllä kieltämättä hieno! Minunkin makuuni Pena on siinä todella rennon ja tyytyväisen näköinen.

  Ja minusta on rohkeaa, että kehtasit laittaa epäonnistumiskuvaksi juuri tuon kuvan. Kukapa meistä ei olisi joskus syyllistynyt samaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin kauan, kehtaanko. Olen näitä katsellut muiden blogeissa ja epäonnistumiskuvina on ollut esim. kielto esteelle tai tippumiskuva,. Ovathan nekin tavallaan epäonnistumista, mutta minusta myös kuuluvat lajiin ja ovat osa harjoittelua. Totta on, ettei niistä mälsistä hetkistä yleensä olekaan kuvia joten epäonnistumiskuva onkin tosi vaikea nakki kun sitä syvällisemmin miettii.

   Poista
 2. Kiitos haasteesta, ja täytyypä ottaa blogisi mukaan lukulistalle! :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos haasteesta :) Koitan kaivella jotain kuvatuksia esiin.

  VastaaPoista