tiistai 13. tammikuuta 2015

Hö-hö hö-hö

Mitä sanoo itseensä supertyytyväinen poni?

Hö-hö, hö-hö. Ja laittaa kaulaa kaarelle ja korvia hörölleen ja on niin polleana niin polleana että meinaa haljeta.

Penasta on kuoriutunut iloinen työmyyrä - se on jo jonkin aikaa reagoinut minun isoihin kehuihini itsetyytyväisellä hörinällä. Kummallista, olen ajatellut että on höpöpuhetta että hevonen voisi hörähdellä silkkaa tyytyväisyyttään, mutta niin sitä vaan on taas saanut huomata erehtyneensä. Karamellin kerjäämistäkään tämä ei ole, hörinää tulee, oli karkkia tarjolla tai ei.

Viimeksi tänään kehuihini vastattiin hörinöillä. Kova tuuli on kinostanut lunta paikoitellen monen kymmenen sentin syvyisiksi dyyneiksi, ja tällaisellä dyynikentällä juoksutin Penaa. Puolikas ympyrästä syvässä hangessa, ensin vain rentona eteen ja sitten lämpeämisen jälkeen syvän hangen osuudet hitaampaa ja kootumpaa ravia ja laukkaa. Tehokasta! Ja kun Pena teki hyvin, kehuin sitä äänellä ja pysäytin ja menin silittämään ja kehuin vähän vielä lisää, ja tähän Pena vastasi röyhistämällä itsensä oikein komeaksi ja höristelemällä vähäsen.

Hassu ihana Pena!

9 kommenttia:

  1. Voiiiii miten söpöä! Kekkuliponi on sun kaveri, ihan selvästi :) Hienoa työtä olet tehnyt, tuollaiset jutut on aina niin sydäntälämmittäviä! Pieniä ilmaisuja siitä, että kommunikaatio ja yhteys on ihan oikeasti molemminpuolista. --Kathy

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä. Sitä ihan hämmentyy. Vissiin on tehty jotain oikein kun mun kanssa puuhastelu ei ole ponin mielestä ihan maailman paskin juttu.

      Poista
  2. Voi miten ihana Pena. :) Tuntuisi vähän, että teille on kehittymässä ihana suhde ja Pena selvästi nauttii sun kanssa tekemisestä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt kun maasta käsin hommat pelittää toisinaan aika hienosti, alan haaveilla saman yhteyden löytämistä selästä käsin! Että saisin sieltäkin valettua Penaan aidon ilon ja tyytyväisyyden, ja että se ihan todella haluaisi yrittää toteuttaa asioita joita pyydän siltä. Ja hyvällä mielellä, ennen kaikkea!

      Poista