torstai 19. heinäkuuta 2012

Estetunnilla

Huihai, tänään olikin tosi jännä päivä kun oltiin Penan kanssa Marin estetunnilla! Seurana meillä oli vieraileva tähti, connemaraori, ja Pena oli alkuun aika pörheänä jännittävästä tilanteesta mutta asettui aika nopeaan. Oli melko lämmin iltapäivä ja paarmoja tosi paljon, niiden kanssa meinasi ponilla mennä hermot pariin kertaan!

Saatiin myös runsaasti kivoja kuvia kun ystäväni oli meillä kylässä ja pystyi kuvaamaan.Hypättiin pieniä esteitä ja helpohkoja tehtäviä, mutta niissä oli ihan riittävästi työtä meille kummallekin. Pena oli vähän tahmea liikkumaan ja keskittyi hetkittäin enemmän kaikkeen muuhun kuin työntekoon, mutta kokonaisuutena olin hirmu tyytyväinen siihen. Suurin haaste sen kanssa on saada laukka-askelta pidemmäksi ennen estettä - se lähestyi ihan hyvin, ponnistuspaikat löytyi kohtalaisesti, mutta laukka tarvitsisi hiukan lisää voimaa niin itse hyppääminen olisi helpompaa. Pari kertaa tuli puomit alas kun jalat ei vain noussut, mutta senkin ongelman oletettavasti aika korjaa kun Pena tajuaa, ettei niiden puomien keräily olekaan niin kivaa.

Kieli keskellä suutaEn tiedä mitä tässä tapahtuu!
Pari kertaa Penalla meni paarmoihin hermo ja se alkoi pukitella ja venkoilla. Selvittiin kuitenkin aina eteenpäin, ja lopuksi pystyttiin menemään jopa pieni radanpätkä kohtalaisen sujuvasti!Miten niin pää kiinni ryntäissä?
Phuh rankkaa!
Eilen oli myös kiva päivä kun päästiin Penan kanssa melkein maastoon! Ystäväni ratsasti Immua ja minä Penaa, ja kun oltiin ensin oltu hetki kentällä, lähdettiin käymään postilaatikolla hevosten kanssa. Kun kaikki meni hyvin, päätettiin mennä vielä kiertämään Immun ja Penan laidunlohko käynnissä. Pena meni luottavaisesti Immun vierellä, tosin Pena kompastui kerran takaisintullessa niin että kävi ihan kunnolla polvillaan maassa... Aina ei voi muistaa nostaa kaikkia jalkoja.

1 kommentti: