torstai 17. toukokuuta 2018

Semmoista ja tämmöistä

Helteen heitti! 

Muutama videoilta kaapattu kuva koska aika ei tunnu riittävän sanoihin:

Vähän tämmöistä...

Ja sit myös tämmöistä

Isäntä sai juoksuseuraa


Hepat ovat aloittaneet laidunnuksen viikko sitten. Olen Sulon takia aloittanut supervarovasti, sillä se ei ole ainakaan viimeisimmässä kodissaan ollut laitumella. Viikossa ollaan edetty niin että nyt hevoset ovat laitumella kuusi tuntia päivässä. Ei pulssintykytyksiä väärissä paikoissa. Mutta sen verran pullukka tuo Sulo on että liikettä täytyy pitää yllä ettei tulisikaan murheita.

Ilmoitin itseni ja Penan harkkakisoihin tulevalle viikonlopulle. Hui hai! Taidan palata seuraavan kerran niissä tunnelmissa. Siihen saakka, heippa!

2 kommenttia:

  1. Jee kisaraporttia odotellessa! :) Ja minäkin niin haluaisin hyppäämään jos saisin pelko-peikon taas selätettyä.. Pelkään etenkin tuon toisen kuvan kaltaisia tilanteita ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pena on ollut niin kiva ne pari kertaa kun olen nyt hypännyt. Mutta ei tarvita kovin isoa stiplua kun se alkaa kieltää... Useimmiten ne stiplut ovat minulta - nyt kävi niin että se tuli huonoon paikkaan ja minä ajattelin ettei se mene ja sitten se kuitenkin kampesi liki paikaltaan yli, ja tulin vetäneeksi sitä suusta. Siihen loppui huumori. Ja sitten minä alan pelätä kieltoja ja lakkaan auttamasta hevosta, lakkaan tahtomasta itse yli. Sinällään kuitenkin positiivista, että ko. kerralla kieltäminen ei jäänyt ihan älyttömän pitkäksi aikaa päälle, vaan saatiin kieltojen jälkeen onnistumisia ja taas sellaiset hypyt joissa ei kumpikaan empinyt, mennäänkö vai eikö mennä! Ehkä se tästä. Hyppäämään oppii hyppäämällä... Ja pelkopeikko vaatii kohtaamista. Useasti :D

      Poista