lauantai 9. elokuuta 2014

Letkeästi radalla

Paahtavin helle näyttäisi väistyneen. Tänään ratsastin Penan pitkästä aikaa radalla, tarkoituksena mennä kevyesti humpuutellen ja lopettaa nopeaan, jos poni on kiltisti. Ensin tosin sain raaputtaa sitä mudan alta esiin reilun puoli tuntia...


Sports tracker nauhoitti taskussa ja lenkin kesto oli 34 minuuttia. Kilometrejä kertyi vähän reilut 4, ja menimme siis neljä ratakierrosta, joista kaksi kokonaan käyntiä (ensimmäinen ja viimeinen), ja välissä kaksi kierrosta ravia, joiden aikana kahteen otteeseen pienet pätkät laukkaa. Huippunopeus oli rennossa laukassa 23,9 km/h.

Pena oli oikein kiltti tänään! Ensimmäisellä kierroksella piti vähän säpsiä ja tuijottaa, mutta yhtään pershepulia tai paikaltapoistumisyritystä ei nähty. Oli kaikkinensa rento ja mukava ratsastus.

Ensi viikolla on luvassa hevosenhuoltopäivät, sillä meille tulee eläinlääkäri hoitamaan taas suut kuntoon, ja hieroja tulee laseroimaan Penan selkää.

4 kommenttia:

 1. Onko sun sports tracker ihan tolkuissaan? Mietin ihan kun kävelen tuon aika tasan 4 km omin jaloin lenkillä mäkisessäkin maastossa melkein samaan aikaan 38 min niin kuullostaa kovin hitaalle hevosen vauhtina?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä laitoin sports trackerin päälle tallissa ja sammutin samoin, eli tuohon aikaan mahtuu myös selkäännousut ym. säädöt. Ja etenkin meidän eka käyntikierros on aina vähän sellainen jännäkakkakierros, "jos menisin yhtään hitaammin niin peruuttaisin" :D Eli voipi hyvin pitää paikkansa.

   Poista
 2. Onpa hienoa että Pena toimii radalla nykyään noin hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus se yllättää! Hyvinä päivinä mutisen mielessäni, että kohta me mennään tonne metsään yksin, ihan varmasti mennään... Sitten ei kuitenkaan riitä kantti.

   Poista