keskiviikko 24. lokakuuta 2018

Kun ruska on mennyt

Kun syksyn ruska näyttää vaihtuneen astetta ankeampaan syyskeliin, on aika hiukan vielä palata noihin upeisiin, värikkäisiin päiviin.

1
Lokakuisena sunnuntaiaamuna meillä kävi kylässä valokuvaaja, talliyrittäjä, naapurini ja ystäväni Minna Alaspää. Ja vaude mitä hän sai aikaan! Tässä on ensimmäiset maistiaiset kuvista ja muutamia on vielä tulossa lisää; sellaisia jotka vaativat vähän enemmän kuvankäsittelyä. Eiköhän näiden avulla saada blogin ulkoasukin uudistettua.

2

3

4

Sen lisäksi, että Minna on todella taitava kuvaaja, hän on myös ehkä maailman sydämellisin ihminen. Sellainen, jonka kanssa on helppo olla, tällaisenkin joka ei ole tottunut olemaan kuvattavana. Hän tuntuu löytävän kuviin juuri oikeat hetket, vaikka oma fiilis olisi sellainen ettei poseeraamisesta tule mitään, ponit vaan möllöttää tai yrittävät syödä, koira vaanii aina väärässä paikassa ja oma ilmekin on vähintään murhanhimoinen. Minnan kuvauslahjoihin luotin silloinkin kun vietimme kuopuksen nimiäisiä vuosi sitten ja julkistimme suvulle ja ystäville menneemme salaa naimisiin. 

Eikä tämä ole maksettu mainos, vaan ihan ehta mielipiteeni. Jos etsit kuvaajaa elämäsi tärkeisiin hetkiin, tässä yksi varteenotettava ehdokas! https://www.paivakummunminna.com/ 

5
6

7

8
Mistä kuvasta tykkäsit eniten?

6 kommenttia:

 1. Ihanat kuvat, ponien väritys sopii ruskaan niin loistavasti. Tykkäsin eniten numeroista 1,3 ja 7. Tuossa kolmoskuvassa hevoset oikein hohtavat!

  VastaaPoista
 2. Ihania! Suosikit ehkä 1, 4 ja 6 mutta kaikki on kyllä hienoja.

  VastaaPoista
 3. 1, 3 , 8 on suosikkeja, kaikki todella hienoja ja onnistuneita! :)

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia kaikki, mutta 8 on minun suosikkini! :)

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia, tuossa viimeisessä on hauska, kun tuo koira kurkki tuolta Sulon takaa :)

  VastaaPoista
 6. Kiitän kaikkia kommenteista!

  VastaaPoista