sunnuntai 8. huhtikuuta 2018

Vaiheessa

Kaikki on vähän vaiheessa.

Kenttä:

Uppopumppu on ystävä kun salaojat ovat vielä jäässä ja sulamisvedet tahtovat mennä kiellettyihin osoitteisiin


Paskaralli: 

Minkä hevonen taakseen jättää, sen omistaja edestään löytää


Arki:

Halusin ratsastaa, mutta perheen toinen aikuinen oli yrjötaudissa. Se tietää sitten tallihommia tälleen. Kuvasta puuttuu yks neljävee jolla on koko ajan äitille asiaa.

Pena ite:


Kiropraktikko kävi taikanäppeineen pari viikkoa sitten ja oli jumia siellä sekä täällä. Lanneselässä jälleen eniten. Sen jälkeen ei sitten olla juuri päästykään tekemään mitään järkevää, sillä jätin viime kengityksessä tilsakumit jo pois mutta eihän se kevät vielä ole tahtonut tulla. Penalle on jäänyt tilsoja ja ne ovat paineneet sen verran anturaa että liike on ollut kipittävää ja varovaista.


No se motivaatiokin:

Halusin mennä ekoihin harkkakisoihin jo 15.4., mutta koska kevät ei halua tulla, pidetään ko. kisat maneesissa, joka on kovin pikkuinen ja siellä kisattavat radat meille epäsuotuisia. Ulkona olisi saanut ajella pitkän radanohjelmat heB:3 ja siihen päälle heA FEI:n CCI/CIC kenttäkilpailuohjelman jotka olisivat olleet tähän vaiheeseen aika kivat, mutta koska kisat päätettiin pitää maneesissa, on tyrkyllä lyhyen radan ohjelmat KN Special ja HeA10 joista en nyt tässä reenivaiheessa tykkää. Joten plääh näillekin suunnitelmille joiden piti nostaa omaa treenimotivaatiota.

Sosiaalinen elämä:

Oli kuulemma jotkut messut. Vissiin kivat. Ainakin facen uutisvirrassa oli paljon kivoja kuvia sieltä. 
Mää mätin kotona tarhasta paskaa. Yksin. Rai rai.

8 kommenttia:

 1. Haha, mahtavaa arkirealismia! Minäkin päädyin jäämään kotiin (ja lappamaan sitä sontaa), vaikka tällä kertaa messujen ohjelma vaikutti kerrankin aidosti kiinnostavalta. Kivasti oli huomioitu myös meidät enemmän tai vähemmän kukkahatut.

  Mutta siivosinpahan kahdeksan kärryllistä kakkaa tarhasta ja harjoittelin varsan kanssa traileriin menemistä. Molempien ponien lastaustreeni vähintäänkin otsikkosi mukaisessa tilassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä aloitin souvin keräämällä ensin tontilta kottikärryllisen koirankakkaa ja siitä siirryin sujuvasti jatkamaan hevosenkakan parissa... Kevät, mikä ihana tekosyy.

   Poista
 2. Mäkin eilen mietin olevani varmaan ainoa kuka ei osallistu messuille tänä vuonna. En näköjään ollut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehei, on meitä muitakin! Ajatus "hyökkäysvaunujen" lykkäämisestä siinä väentungoksessa ei sitten kuitenkaan ollut niin houkutteleva ajatus että olisin lähtenyt ajelemaan Tampereelle. Vaikka ihan kivaa ohjelmaa siellä olisi ollut tyrkyllä!

   Poista
 3. Kiitos todellisuudesta! Onneksi en ole yksin uppopumppuineni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollos hyvä :D Uppopumpun hiljaisessa hurinassa on jotain rauhoittavaa, sellaista "kaikki järjestyy" -henkeä. Minä sydän uppopumppu.

   Poista
 4. Haha, on tää oikein eliittiharrastus :D Mä taas olin elämäni ekan kerran hevosmessuilla. Sinne veti aikaisin sunnuntaiaamuna esiintynyt harmaa ponimus. Kyllä oli jännää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nimenomaan eliittihommia nää :D Harmaalle ponille tervehdykset!

   Poista