keskiviikko 12. kesäkuuta 2019

Kun kaikki on kohdallaan

Kun kaikki on kohdallaan, on Pena niin hyvä ratsastaa. Kun se on keskittynyt, rento ja läsnä. Kun löytyy hyvä flow. Silloin ei oikeastaan tarvitse edes tehdä mitään, riittää kuin vain ajattelee. Nouse vähän ylös rintakehästä, mene vähän enemmän, odota pikkuisen. 

Kun Pena on pohkeen edessä ja tuntumalla, tuntuu siltä että kaikki on mahdollista. Myönnän että usein päädyn siinä superfiiliksessä vain ajelemaan helppoja reittejä ja nauttimaan tunteesta, sen sijaan että alkaisin oikein "harjoitella" jotain. Viimeisin supertunne on maanantailta, jolloin sentään tein ravi-laukka-ravi -siirtymisiä.

Minä näen videolla tahdikkaan, rennon ja kuuliaisen hevosen, joka ei näytä prässätyltä tai painostetulta, mutta joka silti työskentelee.

(Jottei kaikki olisi pelkkää sateenkaarien kakkimista, oli tänään keskiviikkona edellispäivän flow poissa kummaltakin. En saanut Penaa rehdisti pohkeen eteen ja sitä kiinnosti enemmän etsiä puskissa vaanivia naakkoja kuin liikkua minun apujeni välissä. Ja kun se sitten otti jonkun pyrähdyksen, läjähti satulan takakaari takamukseeni niin että viikko sitten tällin saanut häntäluu alkoi taas jomottaa. Mutta maanantainen flow ja hyvä mieli kantaa vielä, joten kyllä se tästä taas!)

4 kommenttia:

 1. Vähänkö hienoa saada kuvaaja juuri silloin kun menee hyvin! Sellaista ei ainakaan minulle ole kovin usein tapahtunut, vaan yleensä kuvaajan kanssa menee sitten ihan penkin alle. Liekö jotain kameraressiä. Tuo on kyllä mahtava tunne, kun ajatus riittää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama vika, kun oikein varta vasten pyytää että kuvaisitko, on materiaali... noh, julkaisukelvotonta. Näitä kännykkäkuvauksia saan kuitenkin aika usein, kun olosuhteiden pakosta ratsastan lähes aina niin että mieheni on samaan aikaan ulkona lasten kanssa, ja jos lapset sattuu viihtymään leikeissään, voin huikata kuvauspyynnön jos toinen suinkin on kuuloetäisyydellä :) Sillä lailla olen myös siedättänyt itseäni ratsastamaan kuvattuna.

   Poista
 2. Jokaisesta hyvästä hetkestä pitää nauttia, niiden takia lajia harrastetaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Tänään taas oli harmonia kaukana kun mentiin ränkkäränkkäränkkä-laukkaa paarmoja karkuun :D Positiivista oli se että Pena oli oikeinkin pitkällä pohkeen edessä, yhtään ei tarvinnut maanitella sitä liikkumaan...

   Poista