Penaponi

maanantai 5. maaliskuuta 2018

Kalsareita kansalle!

On blogeja, joiden kuvissa esiintyy stailattu ratsastaja ja sävy sävyyn pintelöity ratsu, ja sitten on näitä muita blogeja... Että sori vaan kaikki joiden silmät kohta vuotaa verta näistä allaolevista kuvista joissa ratsastajan tuulihousunpuntit ovat vauhdin hurmassa rullautuneet polviin niin että räikeänpunaiset pitkät kalsarit loistaa. Mutta hei, ekat ratsastuskuvat minusta sitten viime vuoden huhtikuun!!! Se on jo jotain, kalsareista huolimatta. En tosin ole toipunut ilmalennostani vieläkään. Puolitoista viikkoa sitten Pena nakkasi minut peltoon ja nyt vasta olin edes auttavasti siinä kunnossa, että uskalsin kavuta ratsaille. Lääkärillä en ole käynyt näyttäytymässä, mutta edelleen olen tosi kipeä kaulasta, solisluiden alueelta ja rintalastan yläosasta. 

Pena oli järjettömän pinkeä, se kun on joutunut lomailemaan tämän minun "sairaslomani" ajan myös. En ole voinut edes liinaan laittaa sitä kun käsien kohottaminen on ollut kivuliasta ja äkkiliikkeistä meinannut päästä poru. Ei siis ollut kovin dressagea tämä ratsastus, kunhan nyt päästeltiin ravia ja laukkaa ja yritettiin jotenkin olla menossa samaan suuntaan ja samaa tahtia. Penalla kävi jalat kuin tuhatjalkaisella konsanaan ja se oli lyhyt ja tikkaava. Ihan muutaman hetken se välillä hengitti ja antoi minun vähän ratsastaa, ja niistä väläyksistä poimin nämä kuvat. 


Tapu tapu

Neljävuotiaan kuvausassistentin taiteellinen näkemys

Virallinen loppuverryttelijä

8 kommenttia

 1. Ihanaa, että kaikki ei ole niitä viimeisen päälle stailattuja ja aina kuin suoraan jostain kuvastosta, ja sitä paitsi ei noita edes huomaa pitkiksi kalsareiksi, ellet olisi itse sanonut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, selvästi missasin tilaisuuden uskotella että tässä stailissa on uuden huippumuodin alku :D

   Poista
 2. Haha. Tältähän se arki just näyttää. :D Kuvissa Pena näyttää just niin kivalle, kun hevosen kuuluisi näyttää. Harmi toi ilmalento ja siitä seurannut kipu. Vanhempana ei mistään enää toivu, kuten ennen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän se vähän havahduttaa että miten selviäisi jos oikeasti rikkoisi itsensä putoamalla. Arki tulee tosi hankalaksi kun johonkin sattuu!

   Ja kiitos, Pena on ihan mainion näköinen omastakin mielestäni. Toki voisi olla rennompi ja pidemmällä kaulalla mutta siihen ei nyt vaan päästy. Aina ei voi voittaa :)

   Poista
 3. Minun mittakaavallani tämäkin look on aika tyylikäs! Mutta komppaan edellisiä, on virkistävää nähdä muutakin kuin huippuunsa stailattuja ratsukoita. Kurja juttu, että pudotuksesta tuli niin kovat kivut. Ehkä siellä lääkärissä kuitenkin kannattaisi käydä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla olisi myös reippaanpunaiset toppahousut mutta en mahdu niihin tällä hetkellä, siksi tämmöinen semiharmoninen väripaletti. Miinus tuo vihreä ilmaislahja-tuubihuivi kypärän alla ;)

   Olen tulkinnut oireistoni whiplash-vammaksi jotka ymmärtääkseni ovat hitaita paranemaan. Ja jos tuolla olisikin joku pieni murtuma jossain, ei sille muuta voisi tehdä kuin määrätä lepoa ja särkylääkettä. Varsinaista särkyä ei enää ole, eikä särje pää tms., mutta jotkut liikeradat ovat hankalia ja kivuliaita. Lähinnä sellaiset joissa vien käsivarsia ristiin tai joudun heilauttamaan jotain painoa (esim loimitus on auts). Pää kuitenkin kääntyy normaalisti niin tuskin on rangassa vaurioita. Eiköhän tämä tästä!

   Poista
 4. Tätä kansa tahtoo nähdä! Arvostan! Tavallisten ihmisten (toivottavasti et loukkaannu haukkumisesta tavalliseksi) tavallista menoa eikä loppuun saakka siloteltuja ja ajoitettuja kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä oon nimenomaan tavallinen :D Kiitos kommentistasi, olen samoilla linjoilla. Nautin kyllä kauniista kuvista ja arvostan vaivaa joita jotkut bloginsa eteen näkevät, mutta henkilökohtaisesti eniten tykkään kuitenkin lukea ihan tavallisista, arkisista asioista ja niistäkin hetkistä kun ei mene putkeen. Koska sellaista ainakin minun lähipiirissäni keskustelu on, ja minulle tämä blogi on keskustelukanava.

   Poista