torstai 21. elokuuta 2014

Irtojuoksutusta, kirjaimellisesti



Huikean laadukas kännykkätaltiointi, mutta halusin silti laittaa tämän näytille.

7 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Mä ajattelin päästää sen "villiintymään" mutta se halusikin mennä noin. Hassu poni.

      Poista
  2. Oi, miten te ootte taitavia!!!

    P.s. Vinkkaisin pitämään kännyä vaakasuunnassa, kun kuvaa, niin mahtuu hieno heppa paremmin ruutuun ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä, eikö päätön hevonen olekaan hyvä? :D Nimim. joskus vielä opin.

      Poista
    2. :D No kyllä noin komia hevo on komia miten vain!

      Itellä vaan iskee joku ahtaanpaikankammotyylinen fiilis videoista, jotka on kuvattu noin päin; haluan nähdä, mitä ympärillä on :) Joo, oon harkinnut myös hoitoa ;)

      Poista
    3. Mä itse asiassa luulin, että jos kuvaan sen vaakapäin, niin en saa käännettyä sitä koneelle oikein. Tai ettei se käänny. Tai siis että vaikka kännykässä se olis vaakapäin, niin koneelle siirron jälkeen se olisi joka tapauksessa tuon kokoisena ikkunana tuossa youtubenäytössä, ja väärinpäin/sivuttain. Hmm. Mutta mun kännykkätietämys on sitä luokkaa, että tiedän puhelimeni olevan oranssi, ja siinä se speksit sitten olikin :D

      Poista
    4. Haha, no onhan toikin jo enemmän ku esim mitä puna-viher-heikkouksella varustettu ihminen osais kertoa. En oo mäkään mikään asiantuntija (ja oman blogini videot on pääasiassa niin kehnolaatuisia, että oikeasti pitäis olla ihan hiljaa vaan), mutta mun puhelin ainakin näyttää sen tietokoneen näytöllä juuri niin kuin sen on kuvannut - tosin, varmasti on eroja puhelimissa, ettei niiden käyttäminen vaan olis liian helppoa :)

      Poista