torstai 11. joulukuuta 2014

Motivaatio hukassa

Vettä räimii vaakatasossa älyttömän tuulen kanssa päivästä toiseen. Olen aika sissi mutta nyt ei kyllä huvita ratsastaa ulkokentällä. Olkoon tämä Penan kevennettyä joulukuuta, oli tarkoitus pitää köykäisempiä viikkoja joka tapauksessa, mutta ajattelin, että olisin vielä ehkä viikon ratsastanut huolellisesti ja jättänyt sitten asiat hautumaan.

Pitkittynyt marrasväsymys jatkuu joulukuulle. Ei ehkä ollut hyvä idea väkertää uutta banneria yhteen asti yöllä ja herätä sitten aamulla viideltä vauvan vaatimuksiin. Niin, ja todeta monen tunnin työn jälkeen "tuoreilla" silmillä, ettei bannerista tullut hyvä, ja aloittaa seuraavana vapaana hetkenä alusta. Nyt ohjelma totteli jo sujuvammin ja lopputulos komeilee banneripaikalla sekä tässä:


Nostan edelleen hattua oikeille bannerivelhoille, voi taivas että tuollainen näpertely vie aikaa ja hermoja!

Nyt voisi kyllä ottaa harppauksen jonnekin helmikuulle, aurinkoisiin lumisiin pakkaspäiviin. Tällaisiin:

v. 2013

Pulleromahainen lihasköyhä Pentti "silloin kun kaikki alkoi" v. 2012

Vaan meno oli samanlaista silloinkin


3 kommenttia:

  1. Niin samoissa mietteissä olin 1,5 viikon verran, kävelylenkki ja kevyt juoksutus vain hevosella... Tänään satoi kunnolla lunta ja säntäsin innoissani töiden jälkeen kentälle klo 20.30. Eikä ollut turha reissu, isoa ravia ja pyörivää laukkaa innokkaalla hevosella, oi että miten hieno fiilis! Taisi loma tehdä hyvää, itselle ja hevoselle :) Jaksuja sinne, kyllä se lumi pysyvästi maahan tulee vielä! -Kathy

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, eiköhän tästäkin kuopasta nousta. Ihan vaan aavistuksen tympii myös se, että ponini on ollut melkoinen kesseli... Töihinpaluu sisältää luultavasti juoksutusta ja vähän lisää juoksutusta ennen kuin haluan kiivetä selkään. En käsitä mistä se tuota energiaa kehittää, pelkkä käveleminenkin on silmienmuljauttelua ja niskannakkelua. Ja siis ylimääräistä energiaa on ollut ihan jo silloinkin kun on oltu säännöllisesti töissä, nyt löysäilyn jälkeen tilanne on potenssiin kymmenen.

      Olisi muuten Kathy kiva tietää vähän enemmän sinun hevosestasi! Olet jo tullut tutuksi kun jaksat ahkerasti kommentoida blogiini, mutta kiinnostaisi tietää hiukan lisää siitä, millainen peli sinulla on alla :)

      Poista
  2. Mulla on lämppäri ja suomenhevonen, tosi erilaisia luonteeltaan. Lämppärin kanssa ollaan parisen vuotta tehty ajatuksen kanssa hommia, sitä aiemmat vuodet lähinnä maastoiltiin. Yhdessä edistytty ja opeteltu siis, ensin tehty peruskuntoa ja nyt sitten koitetaan saada siitä isommasta askeleesta ja joustosta merkkejä yhä useammin :) Yllättävän mukava peli tästä kyllä on tulossa, harmittaa vaan etten aiemmin ole alkanut skarppaamaan oman ratsastukseni suhteen, oltaisiin varmaan jo paljon pidemmällä, hevonen kuitenkin jo 14, joten olen kyllä hevosen käyttöikään nähden aika jälkijunassa näissä treeneissäni... Haastetta tuo lähinnä hevosen jännittyminen, josta palautuu hitaasti. Menee siis päästään lukkoon, jolloin ei avutkaan löydä perille :( Vähän sellaista yliherkkää touhua useissa asioissa, vaikka kiltti ja nöyrä onkin. Jää helposti vähän hitaaksi liikkeissään, joten sopivanlaisen rennon mutta eteenpäinpyrkivän liikkumisen aikaansaaminen on välillä melko tuskaista... Toinen hevonen taas tosi kovapäinen ja hössöttävä, mitä ratsastettava aivan erilailla, koska liikkuu melkein liikaakin eteenpäin ja kiirehtii :D -Kathy

    VastaaPoista