perjantai 3. toukokuuta 2013

Kieffer testissä videolla

Laina-Kieffer on ollut koeajossa kaksi kertaa. Luulen että se ei sitten kuitenkaan ole meidän uusi satula, vaikkakin olen tosi huojentunut siitä, että näin helposti löytyi ihan yleisesti tunnetulta merkiltä Penan selkään ainakin näennäisesti sopiva ja paikallaan pysyvä penkki. Kiefferissä on oikein hyvä istua, ei hierry persaus vaikka muuta pelkäsin, ja satula tosiaan pysyy tosi kivasti omalla paikallaan Penan selässä.

Mutta joko meillä on ollut sipsutuspäiviä nyt useampi, tai sitten satula kuitenkin kinnaa jostain ja aiheuttaa sen, että Pena tikittää lyhyellä askeleella hieman jännittyneenä. Lisäksi Pena tekee sitä mitä se teki silloin kuin oma satula oli epäsopiva - se luistattaa takaosaa sivulle pienestäkin painonheilahduksesta ja korjauksesta. Epäsopivuus on pientä, mutta vaistoni sanoo että jatkamme vielä Sen Oikean etsintää.





Video ja kuvat on lettipäivältä eli vapunpäivältä. Pena oli kuin tulisilla hiilillä lähes koko ratsastuksen, ja ennen videoimista kaahasimme laukassa vähän isoimpia energioita pois: 


silmät kiinni kun on niin kova vauhti

Tänään kävin Kiefferin kanssa laidunpellolla, ja Pena oli melko samanlainen kuin vapunpäivän kenttätestauksessakin, jännittynyt ja kiireinen, mutta tavallaan ihan hyvällä mielellä kuitenkin. Hirveästi on pelättävää myös pellolla jossa ei varsinaisesti ole mitään. Hieman taas tuntui raskaalta kun kaikki oli jännää ja kaikesta tuli hätäkakka, vaikka mitään pelonkohdetta ei ollut näköpiirissä. 

Tässä vielä vapunpäivän ratsastusvideo, miltä näyttää?



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti