lauantai 8. huhtikuuta 2017

Jippikaijee

Kuiva kenttä ja kevätaurinko. Ei kai siinä muuta tarvitakaan!


Loppuun vielä huolelliset piehtaroinnit, hieman vihreän tonkimista aitojen alta ja hyvä palauttava kävelylenkki, toinen hevonen toisessa kädessä ja toinen toisessa. Nämä ovat aika mainio parivaljakko, mummoheppa ja ikijunnu. Nyt vuoden kaksistaan elelyn jälkeen ne sopivat jo samalle heinälaarillekin. Ainakin joskus ja vahingossa. Ja hyvähän se vaan on että Penalla on kuri ja järjestys!

PS. Näistä irtokirmailuvideoista ikävästi näkee totuuden kun toisella hevosella on luontaisesti liikettä ja toisella ei. Vaikka tuo luontainen liikkuja onkin 21 v. eläkeläinen estehevonen niin onhan siinä ihailtavasti ravia! Pena sen sijaan... No, vauhti korjaa virheet?

4 kommenttia:

 1. Onhan sillä Penallakin liikettä! Ja ehkä hyvä, ettei kuitenkaan enempää, hänen luonteensa huomioon ottaen, maybe...? Ihanat kaverukset, on heillä hauskaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, totta tuokin! Mua vaivaa tuossa Penan ravissa se että etupolvi kyllä nousee mutta sääri ei ojennu eteen. Takana on ihan hyvä moottori, mutta työntö ei tule loppuun saakka vaan jää kesken/pompahtaa laukalle. Onko se vain hevoseni ominaisuus vai onko se esim. ojentajalihaksistaan liian kireä?

   Poista
 2. Melkoinen ravi tosiaan, estehevosella! Hevosten vapaanariekkumista on aina niin hauska seurata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sisse on aika peli vielä vanhanakin! Harmi että se on aina ollut turhan kuuma saada asettumaan kouluaitoihin, muuten se olisi ollut hyvä kenttähevonen omistajalleen. Sillä on myös luonnostaan hieno, tasapainoinen laukka, ei sotke ristilaukkaa niin kuin tuo eräs punainen :D

   Poista