maanantai 11. maaliskuuta 2013

Viideo

Huh huh, aika ahertaminen on yhden videokoosteen pykäämisessä ja julkaisussa!

Tänään sain taas ratsastaa yksityisopetuksessa ja koska tunti oli poikkeuksellisesti päiväaikaan, keli oli hyvä ja puoliso kiltillä tuulella, sain tunnista myös runsaasti videomateriaalia.

Koostin videoon pätkiä kaikesta mitä tehtiin, pelkkää lepokäyntiä tosin ei esitetä.

Pena oli alkuun tosi hidas ja jähmeä liikkumaan, mutta virkistyi työnteon myötä, joskaan mitään parasta liitokavio-osaamistaan se ei tänään esittänyt. Olen hieman huojentunut siitä, että ainakaan omaan silmään ratsastus ei näytä videolla siltä miltä se hetkittäin tuntui - että pusken ja pusken eikä mitään tapahdu.

Muutenkin olen yllättynyt, että meno näyttää suurelta osin kohtalaisen vaivattomalta, vaikka itse oli aivan läpimärkä hiestä tunnin jälkeen! Tuntui että paikat ratkee aivan justiinsa ravityöskentelyn aikana ja että kroppani vaan hajoaa palasiksi kun en vaan jaksa enää pitää pakettia kasassa. Huh. Mutta hirmuisen hyvä mieli tuli silti ja ehkä juuri siksi, tiedänpähän taas tehneeni töitä. Eikä Penakaan ihan ilmaiseksi päässyt, kyllä senkin vähän hiki tuli.

Takaosakäännökset on aika väljiä vielä, etenkin oikeaan. Lisää voimaa niin hyvä siitä tulee. Koitin olla rehellinen ja näyttää videossa sekä hyvää että huonoa. Saa kommentoida rohkeasti mikä pistää silmään!

Höpinät sivuun, tässä tämä video. Ei ole mikään muokkaamisen taidonnäyte mutta kai siitä selvän saa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti